ЕКИП

ЕКИП

JTI Studio разполага с екип от добри и висококвалифицирани специалисти, доказани професионалисти, които целят да направят вашия звук, аудио продукт, музика, песни, видео продукция  отлични и с перфектно качество. Ние ще бъдем до вас през целия звукозаписен продукционен процес, за да постигнете търсеното звучене или желаната видео визия. Вие ще бъдете  на точното място, а ние ще Ви консултираме кое е най-доброто за Вас! Целта е всички да сме доволни от постигнатия резултат.

ХРИСТО РАДЕВ ( DJ ICO MC )
DJ ICO MC е роден с името Христо Радев в град Варна през 1978 г. През 1985 г. започва своето творческо развитие като вокалист в хора на Варненските момчета, с който прави редица сценични изяви. През 1993г. започва да работи професионално като дисководещ.Постепенно кариерата му се развива като започва да бъде канен на участия във клубове и лични мероприятия из цялата страна.
През годините приставката МС е добавена към професионално му наименование заради неговата уникална способност за работа с микрофон и умението да поддържа настроението на клиентите до зори. През годините до днес продължава да работи в топ заведенията в градове и курорти на България като: София, Варна, Пловдив, Пазарджик, Смолян, Сливен, В.Търново, Габрово, Ловеч, Добрич, Търговище, Банско, Пампорово, Златни пясъци, Св. Константин и Елена, Слънчев бряг, Поморие, Созопол, Приморско и много други.
През 2009 г. основава JTI STUDIO и започва да продуцира музкална продукция както в днес, хип – хоп, поп – фолк жанра, така и в други музикални стилове. Няколко години подред се явява на диджейски конкурси и печели престижни награди:

2010 г. Четвърто място на национален конкурс SPS club „Juliani“ Благоевград.

2011 г. Второ място на национален конкурс SPS club „The Club“ Банско както и наградата за творчество на СБМТД „Сребърна лира“.

2013 г. става Шампион в категория Поп – Фолк национален конкурс Златен диджей на България. club „SHOWROOM XS“ Русе.

Неговият професионализъм, са причина да бъде чест гост на различни форуми и демонстрации като диджей – Пайнер Стииз България, първия музикален Хакатон в България, Предаване „Акрани“ по БНТ 2 и много други.

АРАМ ТАТЕОСЯН

Завършва Пловдивско Музикално Училище специалност класическа китара.
Работи в Радио ТNN – Пловдив като тон режисьор, отговорен за продукцията на
предварително записания материал в ефир, аудио рекламни клипове, джингли и
предавания. Записва и продуцира музика в разнообразни стилове (рап, блус-рок, поп и
алтернативен рок).
Свири в група „Блус Трафик“ като басист, съ-композитор и аранжименти на песните.
Групата прави впечатляващи и запомнящи живи участия по радио и телевизия и
закрива Блус Фестивала в „Бургас 99“.
През 2000г. заминава за Лондон, където работи като наемен тон режисьор в студиа в
Западен Лондон където композира, записва и продуцира музика за театрални
постановки, рап, поп и блус.
От 2011 работи като озвучител в Зала за сценични изкуства „Stage51“ Пловдив. Работи
с разнообразни стилове и изпълнители от всякаква величина. През 2015 година залата
е адекватно оборудвана със звукозаписна техника и функционира като „Studio51“,
където е записана и „Samodiva Dream“ на известния музикант Владимир Величков.

ЛЪЧЕЗАР ЕВСТАТИЕВ (DJ D-One) (D-One Productions)

Започва професионалната си кариера като дисководещ през 2009 година в град Пловдив, където се учи при двама от най-добрите диджеи в България и скоро след започването на курса се явява на национален диджей  конкурс “Avenue Varna” и достига финалният кръг. В годините след това работи в Пловдив в заведения като: “OPIUM“, “Life Club”, “Bilioner”, “Camel”, “Club Baja” и на к-с Златни пясъци през летата, след което през 2011г. заминава да учи звукорежисура в музикалната консерватория в София и в последствие, обикаляйки студията за практика, започва да се интересува от композиция и постпродукция. Живее, учи и работи в град София в продължение на 6 години, където се сдобива с връзки и опит. Работи в големи и престижни клубове като “Mega Dance Center”, “Babilon”, “Marionette”, “Conte St.City”, “Complex Relax”, “Eden Bar” където работи с различни изпълнители от България и Европа. През пролетта на 2017г. се запознава и започва работа с фолк изпълнителката на “Payner Music.Ltd” Теди Александрова, с която обикаля клубовете в страната в продължение на една година, а пътищата им се разделят през пролетта на 2018г. Установява се в родният си град Пловдив и към днешна дата работи в един от големите клубове в града “ONYX Club”.
Занимава се професионално с композиция, разработвайки проектите си на “Logic Pro Software”, ползвайки целият си музикален и професионален опит в многото си завършени, но все още неиздавани проекти в стилове като “Hip-Hop” , “Pop” , “Dance” и “BG”, а скоро ще започне сътрудничество и с небезизвестното пловдивско JTI студио, собственост на г-н Христо Радев.
Уверен и амбициран да постигне целите и мечтите си за престижни студия и големи сцени.